Gott nytt år

Ännu ett år har gått. Det jag främst tycker har varit kul är de stora framsteg som flera av våra elever gjort. Många börjar närma sig sin 12:a och för att stötta den utvecklingen vidare kommer Josip under 2017 hålla ett antal seminarier som fokuserar på kamp och dynamik. Dessa kommer nog bli lika intressanta som svettiga om jag känner Josip rätt.

Vi har under året också fokuserat mycket på våra instruktörer som alla börjar närma sig nya teknikergrader. Skulle bli mycket förvånad om vi inte fick ett flertal nya teknikergrader under 2017.

Den största nyheten inför 2017 är att klubben i Lund kommer att flytta in hos Sundkraft gym vilket är ett stort steg. De som tränar WT och/eller Escrima kommer då få tillgång till ett fullt utrustat gym. Vi kommer uppdatera med mer info när det närmar sig flytt. Troligtvis kommer vi ha ett speciellt event också i samband med flytten.

Träningen startar upp igen den 9/1 i Malmö och dagen efter i Lund. Vi välkomnar alla gamla och nya som vill lära sig våra spännande, klassiska och effektiva stilar.

Gott nytt år så ses vi 2017!

 

Läs mer om oss

Wing Tsun

Wing Tsun är ett självförsvarssystem där slag, sparkar, knä och armbågar används på ett så rakt och …

Escrima

Escrima, från spanskans "fäktning" är, tillsammans med Kali och Arnis, synonymt med Filippinsk marti…

Klubbar

Vi har klubbar i Malmö, Lund och Halmstad.